Rubrika Maršov u Úpice celé články    |    rychlý výpis

1   2


V sobotu 18. února 2023  se konal v Maršově u Úpice "Sousedský masopust." Sraz masek byl ve 12.30 hodin u dřevostavby odkud pak ve 13.30 hodin vyrazil průvod na dolní konec Maršova, kde se setkal s libňatovským průvodem. Po té společně odešli do kulturníhpo domu v Maršově, kde propukla masopustní veselice.

redaktor. Kristýna Kuhnová
kamera: Bohumil Šitina
střih: Josef Provazník
čas: 3:12

V sobotu 21. května 2022 byl v obci Maršov u Úpice uspořádán první motorkářský sraz. Jak proběhl se podívejte v reportáži.

redaktor: Jaroslav Jebousek
kamera: Jiří Říha
střih: Josef Provazník
čas: 3:03

I občané Maršova u Úpice spolu s občany Libňatova uspořádali "Maspoust 2020"

redaktor: Jaroslav Jebousek
kamera: Miroslav Kašpar
střih: Josef Provazník
čas: 2:35

135 let je opravdu dlouhá doba, již tak dlouho slouží sbor dobrovolných hasičů z Maršova u Úpice svým občanům. V sobotu 22. června přišel den oslav, hrála hudba, pilo se, jedlo se a hasiči byli vyznamenáni za jejich záchranářské činy. 

redaktor: Jan Hošek
kamera: Miroslav Kašpar
střih: Jan Hošek
čas: 2:52

Obec Maršov u Úpice udělala další velký krok vstříct svým občanům a 1.7. otevřela nový sportovní areál. Vedle hřiště na fotbal tak vznikl tenisový kurt a nové prolézačky pro děti. Na slavnostním otevření nechyběl ani kulturní doprovodný program a občerstvení. Celý areál bude během prázdnin vybaven a otevřen pro všechny.

redaktor: Kristýna Dolhá
kamera: Václav Kriegel
střih: Kristýna Dolhá
čas: 3:20

V Maršově u Úpice bývá zvykem, že se senioři každoročně několikrát sejdou na kulturním odpoledni. Jedno takové jarní posezení se událo v sobotu 12. března. K tanci a poslechu zahrála kapela KAPKA a jako překvapení zde vystoupili senioři z velkých Svatoňovic.

redaktor: Jan Šrůtek
kamera: Jakub Riedl
střih: Jakub Riedl
čas: 2:28

V sobotu 7. listopadu proběhlo slavnostní vyhlášení Podzimní výtvarné soutěže, která byla uspořádána v rámci dětského sdružení Stonožka. Následovala keramická dílnička pod režií paní Kláry Stejskalové z pojízdné dílny Bosorka z Jánských lázní. 

redaktorka: Eliška Vodičková
kamera: Václav Kriegel
střih: Eliška Vodičková
čas: 2:08

Dětské sdružení Stonožka pro děti již po páté připravilo projížďku na vozu taženém dvěma koňmi. Letošním tématem byl Lesní svět a tak se děti i dospělí převlékli za zvířátka, šišky, muchomůrky či loupežníky a vydali se cestou z Úpice přes Krétu na přírodní areál v Maršově u Úpice plnit zábavné úkoly, učit se o chování v přírodě a poznávat okolí z výšky koně.

redaktor: Kristýna Dolhá
kamera: Kristýna Dolhá
střih: Kristýna Dolhá
čas: 2:06

Téměř celý svůj život zasvětil včelařství, samozřejmě mu byla oporou i je ho rodina, a to především jeho manželka a syn. A 11. července Josef Rubáček prezentoval své včelí hospodářství přátelům a kolegům.

redaktor: Radek Baudyš
kamera: V. Karas, M. Rak
střih: Michal Rak
čas: 2:20

Televize JS © 2011

Ji Seda - Video-JS

nám. T.G. Masaryka 31
542 32 pice
mobil: 603 805 292

TELEVIZE JS

nám. T.G. Masaryka 31
542 32 pice
mobil: 603 805 292

PRODUKCE

mob.: 604 149 122
produkce@televize-js.cz

Ji Seda

Seifertova 899, 542 32 pice
mob. 603 805 292