Rubrika Červený Kostelec celé články    |    rychlý výpis

1   2  3

V pátek 8. prosince 2023 se konal Den otevřených dveří na Vyšší odborné škole zdravotní v Červeném Kostelci. Jak vše probíhalo uvidite v reportáži.

redaktor: Kristýna Kábrtová
kamera: Jan Polách
střih: Jan Polách
čas: 5:19

Galavečer Mezinárodního folklorního festivalu Červený Kostelec 2023

Televize-JS

V prostorech Městského úřadu v Červeném Kostelci byla dne 7. dubna 2022 vernisáží zahájena výstava kraslic a krojů ze sbírky červenokostelecké krasličářky Anny Rusové. Co bylo zde vystavováno se dozvíte v reportáži.

redaktor: Jaroslav Jebousek
kamera: Josef Provazník
střih: Josef Provazník
čas: 5:04

Prezident republiky v rámci své třídenní návštěvy Královehradeckého kraje neopomenul ani na město Červený Kostelec. Zde navštívil jednak firmu Saar Gummi Czech s.r.o., a jednak vedl besedu s představiteli a občany města. Červený Kostelec přivítal hlavu státu po více než 90 letech. 


redaktorka: Eliška Vodičková
kamera: Jakub Riedl, Josef Provazník
střih: Josef Provazník
čas: 7:51

Jako každý rok, tak i letos si červenokostelečáci užívali folklorní vystoupení souborů z celého světa. Celý festival vyvrcholil v sobotu 22. srpna galapředstavením. Během večera byl vyhlášen nejoblíbenější soubor festivalu, tím letošním se stalo Peru. 

redaktor: Radek Baudyš
kamera: Václav Kriegel
střih: Radek Baudyš
čas: 4:44

Projekt: Rozvoj spolupráce hasičských sborů na česko-polském příhraničním území / Rozwój współpracy jednostek straży pożarnej na czesko-polskim obszarze przygranicznym měst Červený Kostelec a Gmina Ząbkowice Śląskie (Polsko)

redaktor: Jan Šrůtek
kamera: Jiří Středa, Josef Provazník, Václav Kriegel
střih: Jiří Středa, Josef Provazník
čas: 3:27

Na pět dní se Červený Kostelec změnil k nepoznání. V ulicích se pro našince ozývalo spoustu nesrozumitelných rozhovorů, všude se potulovaly krojované skupinky, které vykouzlily úsměvy nejen na tvářích návštěvníků. To v Červeném Kostelci propukl 60. ročník Mezinárodního folklorního festivalu!

redaktor: Jan Šrůtek
kamera: Vratislav Karas
střih: Vratislav Karas
čas: 7:13

V červenokosteleckém zahradnictví Trees se v sobotu 17. května konal Květinový svatební den. Zahradnictví představilo své bohaté květinové dekorace a pro všechny zákazníky mělo 10% slevu.  Součástí programu byla i módní přehlídka studentek ze Střední školy oděvní služeb a ekonomiky v Červeném Kostelci.

redaktor: Vojtěch Bílek
kamera: Jiří Říha
střih: Vojtěch Bílek
čas: 4:14

Televize JS © 2011

Ji Seda - Video-JS

nám. T.G. Masaryka 31
542 32 pice
mobil: 603 805 292

TELEVIZE JS

nám. T.G. Masaryka 31
542 32 pice
mobil: 603 805 292

PRODUKCE

mob.: 604 149 122
produkce@televize-js.cz

Ji Seda

Seifertova 899, 542 32 pice
mob. 603 805 292